Trener(e): Henning Berg
Dommer: Brage Sandmoen
Tilskuere: 4350

Kampreferat

Kampen åpnet med en stor sjanse til gjestene ved Somen Tchoyi, men Lyn kom raskt med i kampen etter dette. Begge lagene viste en viss angrepsvilje og Lyn så bedre ut enn på lenge. Etter en drøy halvtime tar Lyn ledelsen på en flott heading fra Tommy Berntsen. Bare fem minutter senere doblet Espen Hoff ledelsen med en nydelig lobb. Lyns 800. toppseriemål, en fantastisk markering. Dermed var det pause, men med en viss nervøsitet etter de to foregående kampene mot Stabæk.

I andre omgang kom Stabæk mer med framover, men Lyn hadde ganske god kontroll defensivt gjennom Indy og Tommy. Da gjestene til slutt reduserte gikk det bare to minutter før Endre Fotland Knudsen satte inn 3-1 med en avslutning vi vanligvis bare ser fra langt mer rutinerte spillere. Indridi Sigurdsson skapte ny spenning med en hjelpende fot til gjestene i neste angrep, men Lyn kontrollerte kampen inn til en uhyre viktig seier.

Tomasz Sokolowski ble utropt til Lyns beste.