Trener(e): Henning Berg
Dommer: Kjell Alseth
Tilskuere: 5338

Kampreferat

Nedslående åpning på kampen da hjemmelaget scorer på sitt første skikkelige angrep. Muligens burde også Lyn fått frispark. Lyn svarer med brukbart spill, og både Espen Hoff og Odion Jude Ighaolo kommer til brukbare muligheter. Utover i omgangen jevner spillet seg ut og det skjer ikke stort mer før pause.

Etter hvilen er Lyn igjen det førende laget i innledningen, men uten det helt store overtaket, eller uttelling. Igjen kommer Tromsø mer med og får to gode sjanser før de midtveis tar ledelsen med 2-0.  Espen Hoff reduserer etter et innlegg fra Tomasz Sokolowski og Lyn prøver å jage utligning. Eddie Gustafsson er betegnende nok nærmest på en corner på overtid, mens Tromsværingene har noen farlige kontringer. Alt i alt en fortjent hjemmeseier. Lyn begynner å komme i poengnød.

Se bilder fra kampen på: Lynbilder.no