Trener(e): Henning Berg
Dommer: Per Ivar Staberg
Tilskuere: 17765

Kampreferat

Kampen åpnet jevnt på Brann stadion, men med hjemmelaget som det førende. Lyn var dog med på notene til en feil på venstresiden førte til 1-0. Etter dette tok vertene mer over, men gode avslutninger fra Ezekiel Bala og et hardt skudd fra Jo Tessem kunne gitt Lyn utligning. Brann kom til flere sjanser etterhvert og ledet fortjent nok til pause.

I andre omgang fikk Lyn lite til og måtte se at bergernserne produserte en lang rekke sjanser, men uten å få uttelling. Lynspillerne var ikke flinke nok til å bli med i angrep, men Jo Inge Berget hadde et godt skudd like utenfor. I sluttminuttene kom Christian Brink inn og stupheadet inn sitt første Lynmål etter et flott innlegg fra Endre Fotland Knudsen. Dessverre kom Brann tilbake umiddelbart og scoret to mål på overtid. Fortjent, men litt bittert etter den flotte utligningen.