Trener(e): Henning Berg
Dommer: Tommy Skjerven
Tilskuere: 3620

Kampreferat

Stormende jubel for en flott start da Espen Hoff ga Lyn ledelsen etter bare 13 minutter på et fantastisk langskudd. Kampen fortsetter som en jevn affære med sjanser til begge lag. Nærmest for Lyn er Kim Holmen, men Thomas Myhre avverger. Etter litt over en halvtime utligner Viking ved alltid målfarlige Peter Ijeh. Rett før pause blir Jo Tessem lagt ned på vei alene gjennom, men dommeren vinker feilaktig spillet videre og dermed står det 1-1 til pause.

Gjestene gjør to bytter i pausen og fremstår mer som den medaljekandidaten de er i begynnelsen av andre omgang. Alexander Ødegaard gir Stavangerlaget ledelsen tidlig. Lyn har sine muligheter, men det er ikke ufortjent da gjestene øker til 1-3. Lyn forsøker å sette inn en sluttspurt og debutanten Odin Jude Ighalo reduserer til 2-3. De siste minuttene prøver Lyn alt, og Eddie Gustafsson får avsluttet med hodet etter corner. Det er allikevel Vikings kontringer som er nærmest scoring og det ebber ut med 2-3 tap etter en underholdende kamp.