Trener(e): Henning Berg
Dommer: Kristoffer Helgerud
Tilskuere: 10198

Kampreferat

Sterk vind og øsende regnvær var rammen rundt Lyns besøk på Color Line stadion. Det var ille på tribunen og må ha vært grusomt på banen. Aalesund åpnet best og tok ledelsen etter et drøyt kvarter. Lyn slo raskt tilbake og utlignet etter 23 minutter da Kim Holmen omsatte et Espen Hoff-innlegg fra kort hold.  Første omgang fortsatte med et overtak til hjemmelaget, og et par gode sjanser. Lyn hadde mest grunn til å være fornøyd med 1-1 til pause.

I andre omgang kom begge lag til sjanser, og Lyn kunne og burde tatt ledelsen da Kim Holmen kom alene med keeper.  Etter rundt 60 minutter scorte de oransje to ganger og punkterte kampen. Etter dette jevnet det seg ut, men Lyn klarte aldri å etablere noe trykk eller grep om kampen og måtte dermed se seg slått fullt fortjent. Skuffende kamp, og veldig langt hjem.