Trener(e): Henning Berg
Dommer: Ken Henry Johnsen
Tilskuere: 7072

Kampreferat

Først i høstsesongens femte kamp klarte Lyn å få en seier. Første omgang ble jevnspilt med flere brukbare sjanser til begge lag. Dylan Macallister og Kim Holmen misbruker i likhet med Godset mulighetene de får og det står dermed 0-0 til pause.

Andre omgang begynner forsiktig, men etter et kvarter tar Lyn ledelsen da Espen Hoff omsetter en pasning fra Kim Holmen i tellende resultat. Begge lagene fortsetter å produsere sjanser. Bjarne Kortgaard Ingebretsen gjør et godt innhopp for Lyn og både Erling Knudtzon og Kim Holmen har muligheter til å øke ledelsen. Gjestene kunne også fort ha utlignet, men det er ikke ufortjent at poengene blir i hovedstaden.