Trener(e): Henning Berg
Dommer: Svein-Erik Edvartsen
Tilskuere: 3425

Kampreferat

Lyn gikk ut med en fantastisk innstilling og topp aggressivitet fra første sekund. Begge lagene ville mer enn gjerne vinne kampen og det ble en lang rekke tøffe dueller og kort. Spillemessig var kampen ganske jevn, men de aller største sjansene i første omgang var det først Espen Hoff etter en glipp i Lillestrømforsvaret, og så Edu etter en flott soloprestasjon, som fikk. Dessverre var ingen av dem giftige nok foran mål, og dermed stod det 0-0 til pause.

Tidlig i andre omgang fikk Lillestrøm en tvilsom straffe av sin for kvelden gode venn, dommer Edvartsen. Eddie sørget dog for rettferdighet ved å redde straffen mesterlig. kampen fortsatte å være jevn, men det var gjestene som fikk hull på byllen etter en corner. Lyn fortsatte å skape store sjanser. Særlig farlige var de på et skudd fra Kevin Larsen og en Edu-lobb i tverrliggeren, men det ville seg ikke. Enklere ble det ikke da Magnus Powell ble utvist etter sitt andre gule kort 10 minutter før slutt. Lyn skapte flest og størst sjanser, men scorte ikke målet, og dermed var cupeventyret ute for denne gang. All ære til alle gutta for en fantastisk innsats og en herlig kamp.

Vi gratulerer samtidig Jo Tessem som da han ble byttet inn ble den femte Lynspilleren som spiller 200 obligatoriske kamper etter 1963.