Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Dag Vidar Hafsås
Tilskuere: 9348

Kampreferat

Oppgjøret i Plankebyen åpnet sjanserikt. Begge lag skapte til dels store muligheter uten å få tellende resultat den første halvtimen. Etter 39 minutter tok Lyn ledelsen ved Davy Claude Angan etter et fint veggspill. Det holdt til ledelse halvveis selv om begge lag nok burde scoret flere i en jevn omgang.

Hjemmelaget åpnet forrykende etter hvilen og skapte en rekke sjanser før Celso Borges klarte å utligne etter bare sju minutter av omgangen. Fredrikstad opprettholdt trykket, mens Lyn holdt unna. 10 minutter før slutt fikk Indy Sigurdsson sitt andre gule for dagen og ble utvist. Etter dette ble jobben for stor for Oslolaget, og 2-1 var et faktum bare to minutter senere. Dermed måtte Lyn reise hjem igjen til hovedstaden uten poeng.

Kenny Stamatopoulos kunne ikke redde LynEn fantastisk Kenny Stamatopoulos kunne ikke redde Lyn i Fredrikstad. Foto: Linn Cathrin Olsen / Scanpix

Indridi Sigurdsson får rødt kortDommer Dag Vidar Hafsås ga Indridi Sigurdsson rødt kort Foto: Linn Cathrin Olsen / Scanpix