Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Roy Helge Olsen
Tilskuere: 5075

Kampreferat

Kampen åpnet med muligheter til begge lag, men etter 13 minutter tok Lyn ledelsen. En lang ball fra Indridi Sigurdsson ble nydelig tatt ned av Diego Guastavino som brukte teknikken til å score alene med keeper. Dette var Lyns første mål i første omgang i serien denne sesongen. Etter scoringen tok Lyn over og styrte spill og sjanser fram til hvilen og fortjent 1-0 ledelse.

Andre omgang begynte også jevnt, men Skienslaget var mer med på notene enn rett før hvilen. Lyn la seg gradvis lavere og satset på lange baller og kontringer. Etter hvert tok Odd mer og mer over og mot slutten hadde de etablert et sterkt trykk. På overtid slår gjestene en corner som treffer Magne Simonsen og går i mål. Bittert for Lyn som virkelig trengte poengene, men ikke ufortjent etter spill og sjanser.

Stanley Chinedu Ihugba i duell med Hassan El FakiriHåvard Storbæk forsøker å få ballen forbi Kenny Stamatopolous. Foto: Scanpix