Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Svein Erik Edvartsen
Tilskuere: 7577

Kampreferat

Hjemmelaget åpnet best, men Lyn var brukbart med på notene i starten. Allikevel var det romsdalingene som tok ledelsen etter et kvarter da Kenny Stamatopoulos måtte gi retur på et frispark, og returen ble satt i mål. Mot slutten av omgangen slapp Molde unna både rødt kort og straffespark etter to meget omdiskuterte avgjørelser fra Svein Erik Edvartsen.

I begynnelsen av andre omgang kom begge lag til sjanser, men Lyn klarte ikke å få ballen i mål. I stedet var det hjemmelaget som 20 minutter ut i omgangen doblet ledelsen. Etter dette raknet det litt for Lyn og et straffespark og et omsatt innlegg ga Molde en ydmykende 4-0 seier. Lyn kom til noen muligheter igjen i sluttminuttene, men denne kampen var det bare å glemme så fort som mulig.

Frustrerte Lyn-spillere ser dommer Svein-Erik Edvartsen peke på straffemerket.Dommer Svein-Erik Edvartsen peker på straffemerket. Tommy Berntsen og Stanley Chinedu Ihugba fortviler. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX