Trener(e): Henning Berg
Dommer: Mads Ahlsen
Tilskuere: 1400

Kampreferat

Lyn åpnet best og skapte flere store sjanser tidlig i kampen, men uten å få uttelling. Utover i omgangen dabbet trykket av og Korsvoll fikk god kontroll defensivt. Omgangen endte uten scoringer til noen av lagene.

Etter hvilen kom Korsvoll ut med stor selvtillit, og etter bare ti minutter tok de ledelsen. Lyn fikk utligningen sin allerede i neste angrep på straffe og slapp dermed billigere unna enn man kunne frykte. Korsvoll skapte riktignok noen flere sjanser, men mål ble det ikke før i sluttminuttene da Erling Knudtzon kom inn og satte fart i Lynangrepet. Trygve Velten fikk sin første Lynscoring og Espen Hoff satte punktum med 3-1.