Trener(e): Henning Berg
Dommer: Tom Henning Øvrebø
Tilskuere: 18012

Kampreferat

Byderby. Strålende vær, mye folk, stor stemning, flott tifo. Første omgang begynte med et lite overtak til bortelaget, men Lyn svarte godt utover i omgangen. Finspillet og de store sjansene lot vente på seg. Kampen hadde nerve, men lite kvalitet og uavgjort 0-0 til pause virket fornuftig.

Etter hvilen la de blå om formasjonen til 4-4-2, mens Lyn satte in Odion Ighalo. Det siste skulle vise seg å være kveldens beste trekk. Den unge nigerianeren ga Lyn fortjent ledelsen snaut 20 minutter etter at han kom innpå. Lyn hadde overtaket i omgangen, men 10 minutter før slutt fikk gjestene en litt tvilsom straffe. Sponsortrenerkaptein Martin Andresen misset, og få minutter senere avgjorde Ighalo med en nydelig avslutning. Derbyspøkelset lever videre.