Trener(e): Henning Berg
Dommer: Kjetil Sælen
Tilskuere: 7041

Kampreferat

Gjestene åpnet best på Aker stadion og skapte flere ganske gode muligheter i første halvdel. Både Kim Holmen og Odion Ighalo hadde muligheter gode nok til å gi Oslolaget ledelsen, men det ble ikke hull på byllen før hvilen.

Nesten umiddelbart etter pause kom Kim Holmen fri på høyrekanten. Han spilte ballen inn i feltet hvor Theodor Elmar Bjarnason brukte tid på å legge ballen til rette, sikte inn og gi Lyn ledelsen 1-0. Utover i omgangen tok hjemmelaget over og begynte å produsere sjanser. Sjansene ble større og større, og trykket mot Lyn økte ytterligere da Paul Obiefule fikk sitt andre gule kort med nesten 20 minutter igjen å spille. Eddie Gustafsson   gjorde en ny stor kamp og reddet poengene med flere redninger av høy klasse.