Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Tommy Skjerven
Tilskuere: 10152

Kampreferat

Kampen åpnet sjansefattig og ganske svakt fra begge lag. Diego Guastavino kom til noen avslutninger, og nærmest var han med et skudd fra seks meter midtveis i omgangen. Etter dette begynte det å løsne litt for hjemmelaget, og ti minutter før pause tok de ledelsen. For Lyn stokket det seg derimot offensivt og 1-0 stod seg til pause.

Andre omgang åpnet ganske likt som første, men Lyn kom til en stor sjanse etter fem minutter. Kim Holmen headet et innlegg fra Shane Stefanutto over fra fem meter. Det offensive spillet satt ikke for noen av lagene og kampen var lite underholdende. Aalesund fikk mest ut av en svak dag og avgjorde med dagens andre scoring i sluttminuttene.

Magne Simonsen i duell med Tor Hogne AarøyMagne Simonsen i duell med Tor Hogne Aarøy, Aalesund - Lyn 2009