Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Espen Ramiro Kallerud
Tilskuere: 1172

Kampreferat

Første runde i cupen blir ofte en nervøs opplevelse, men Lyn fikk roet nervene med en scoring av Diego Guastavino allerede etter ni minutter på Bislett. Frigg hang betydelig bedre med enn divisjonsforskjellen skulle tilsi, men klarte ikke å få til de store truslene mot Lyns ledelse.

I andre omgang scoret Lyn enda tidligere. Jo Inge Berget ga gjestene 2-0 etter et godt slått frispark fra Diego Guastavino. Begge lag kom til sjanser utover i omgangen, men bare Lyn fikk tellende resultat. Først økte Erling Knudtzon til 3-0 før Jo Inge Berget stod for dagens høydepunkt da han banket inn ballen med en herlig dupp fra godt over 30 meter. Et fantastisk punktum for en ikke så fantastisk kamp, men Lyn gikk i hvert fall greit videre.