Trener(e): Henning Berg
Dommer: Svein Oddvar Moen
Tilskuere: 10591

Kampreferat

Hjemmelaget kom godt i gang det første kvarteret, men etterhvert tok Lyn over med sitt hurtige pasningsspill, etter flere store sjanser var det minuttene like før pause som skulle få avgjøre kampen. Lyn fikk to straffer og Aalesunde en spiller utvist, og dermed kunne Espen Hoff gi Lyn to måls ledelse til pause.

I andre omgang får Lyn punktert kampen fullstendig i løpet av ti minutter. Espen Hoff sleiver med en avslutning, men løper opp igjen ballen grunnet søvhet hos forsvaret og scorer sitt tredje. Deretter er Hoff servitør til Kim Holmen og Lyn leder 4-0. Derfra og inn kan Lyn bare kontrollere mot et sunnmørsk lag som ser ut som om de ikke skjønner hva som traff dem.