Trener(e): Henning Berg
Dommer: Tom Gunnar Rasmussen
Tilskuere: 706

Kampreferat

Kampen gikk i tett snødrev i Harstad og som i første runde året før måtte Lyn få et mål imot før de kom i gang. Paul Obiefule utligner med sin første Lynscoring, og dermed står det 1-1 til pause. Gjestenes supportere, som stort sett sitter hjemme, har mest grunn til å være nervøse.

I andre omgang får også Mads Dahm sitt første Lynmål, og derfra og inn er det ingen tvil. Espen Hoff og Kim Holmen scorer hver sin gang før unge Jo Inge Berget scorer dagens femte, mens Espen Hoff setter punktum med 1-6 to minutter før slutt. Harstad bidro så godt de kunne til å lage cupfest, men kunne godt stilt med bedre vær.