Trener(e): John Sveinsson
Dommer: Leif Gulliksen
Tilskuere: 9000

Kampreferat

Lyn vant en noe heldig seier mot sin navnebror fra Toten i en spennende og underholdende kamp. Hjemmelaget følte nok at de hadde fortjent minst ett poeng etter å ha bommet på straffe og fått et mål annulert, det siste korrekt nok. Tore Rolstad måtte i siste liten erstatte Arild Gulden i denne kampen, og takket for tilliten ved å være banens dominerende figur. Lyn tok ledelsen allerede etter tre minutter ved Axel Berg som hadde sin første kamp etter blindtarmoperasjonen. Tomålsledelse ble det etter omtrent en halvtime da Ole Stavrum fikk utnyttet en forsvarstabbe. Gjøvikslaget reduserte før pause og var altså nær utligning, men fikk det ikke.

Finn Seemann gikk solo gjennom motstanderens forsvar og avsluttet medet godt skudd til 1-3 etter omtrent en times spill. Gjøvik/Lyn slo ganske raskt tilbake, men kom aldri nærmere enn 2-3. Ved siden av Tore Rolstad gjorde Finn Seemann en særlig god første omgang, mens Roar Martinsen var meget sikker i mål, og Kjell Saga åpenbart er nær toppformen.