Trener(e): John Sveinsson
Dommer: Finn Bolstad
Tilskuere: 8311

Kampreferat

Det ble ingen stor kamp på Ullevaal i sommervarmen, men Lyn vant en fortjent seier med sitt enkle småspill. Det virket som om hjemmelaget representerte det nye i fotball mot Fredrikstads mer tradisjonelle spill. Ole Stavrum fikk først en scoring annulert for hands før han ga Lyn ledelsen etter en drøy halvtime. Etter dette begynte gjestene sin beste periode, men hjemmelaget beholdt ledelsen halvveis.

Etter hvilen fikk Fredrikstad raskt utlignet til 1-1 og fortsatte å produsere sjanser. Deretter begynte Lyn å snu spillet. Hjemmelagets spill og hurtighet gjorde at man kunne se hvilken vei det bar og etter 77 minutter fant Hans Nylund en umarkert Ole Stavrum med en flott pasning, og sluttresultate ble fastsatt til 2-1. Hos Lyn var det lagspillet mer enn gode enkeltprestasjoner som ga seieren, men Finn Seemann var nok best.