Trener(e): Henning Berg
Dommer: Kjetil Sælen
Tilskuere: 8103

Kampreferat

Sandefjord stilte heltente til åpningen av Komplett.no arena og tok Lyn fullstendig på senga. Gjestene fikk tidlig en straffe i åpningsgave fra Kjetil Sælen, men Eddie Gustafsson reddet. Etter den påfølgende dødballen var hjemmelaget allikevel i ledelsen. Lyn fulgte opp med personlige feil og langt labrere innsats enn vertskapet og ble etterhvert delvis overkjørt. 3-0 til pause mot et bunnlag var direkte pinlig.

I andre omgang jevnet det seg noe mer ut, men etter flere personlige feil og rødt kort til Eddie var løpet helt kjørt. Jo Tessem pyntet litt på sluttresultatet med en nydelig lobb i sluttminuttet, men det var for lite for sent. Lyn tapte fullt fortjent.