Trener(e): Henning Berg
Dommer: Kjell Alseth
Tilskuere: 10904

Kampreferat

Første omgang ble en temmelig jevn, men ikke altfor velspilt affære. Lars Kristian Eriksen og Magnus Powell hadde brukbare sjanser, mens Erling Knudtzon hadde Lyns største mulighet i første omgang. Start var også frampå ved et par anledninger, men 0-0 til pause var greit etter et knepent Lynovertak.

I andre omgang skiftet kampen karakter. Hjemmelaget tok mer og mer over og klarte etterhvert å skape store muligheter. Nærmest var de tidlig i omgangen da Fredrik Strømstad skjøt i stanga. Mot slutten av kampen begynte Lyns kontringsspill å gjøre seg gjeldende da sørlendingenes frustrasjon over manglende uttelling begynte å bre seg. Med to minutter igjen av ordinær tid spilte Edu ballen inn i hjemmelagets felt og der kom Tippeligadebutant Endre Fotland Knudsen i hundre og scoret sitt fjerde mål på bare tre kamper for A-laget. Alt i alt en noe heldig, men svært deilig, Lynseier.