Trener(e): Finn Bredo Olsen
Dommer: Knut Ivar Strømstad
Tilskuere: 429

Kampreferat

Lyn møtte tidligere Bastionhelt Frode Birkelands Drøbak/Frogn i siste hinder før man igjen kunne delta i cupens ordinære runder. Lyn tok nokså raskt føringen og fikk en tidlig ledelse ved Lasse Brandal. Hjemmelaget beholdt overtaket, og produserte en rekke sjanser, men som i vinterens treningskamp mot samme motstander, var effektiviteten begrenset. Gjestene slapp i liten grad til, og 1-0 til pause var en fortjent, men for liten, ledelse.

Follolaget sjokkåpnet i andre omgang ved å utlignee, men et tålmodig og klokt Lynlag fortsatte i samme spor, fikk tilbake overtaket, og tok igjen ledelsen etter 58 minutter. Målscorer var igjen Lasse Brandal etter at Morten Bjørnskau Johannesen hadde truffet med sin gode innleggsfot. Hjemmelaget var et par hakk bedre enn sin motstander i denn kampen, og klarte nok en gang å sette ballen i mål, bare for å få feiringen litt utsatt, da dagens dommer allerede hadde dømt straffe. Jonas Rygg fikk sitt første mål for klubben da han med kraft omsatte straffesparket i tellende resultat. Mot slutten fikk også DFI straffespark, og dermed kunne resultatet se jevnt ut etter at gjestene hadde hatt 100% uttelling, men Lyn var aldri reelt truet i denne kampen. Første skritt i veien tilbake til toppen av norsk fotball var unnagjort: Lyn var tilbake i cupen!