Trener(e): Finn Bredo Olsen
Dommer: Sulman Hussain
Tilskuere: 2223

Kampreferat

Lyn serieåpnet foran fulle og forventningsfulle tribuner på Frogner. Lyn gikk ut og tok kommandoen, og allerede før fem minutter var spilt, headet Mads Dahm en corner fra Morten Bjørnskau Johannesen i mål. Hjemmelaget var klart best og spilte ut motstanderne fra Oslos nordøstre hjørne. Edwin Kjeldner hadde en god dag, og doblet ledelsen før han serverte Torbjørn Melhuus som fastsatte pauseresultatet til 3-0. Antagelig burde det blitt enda et mål, men en svak dommer ga Vegard Vinje et uforståelig gult kort for filming i stedet for en klar straffe rett før hvilen.

Andre omgang fortsatte i samme spor. Lyn viste seg som et langt mer ballsikkert og bedre trent lag. Gjestene hang ikke skikkelig med, og Vegard Vinje feiret 21-årsdagen sin med først å servere Torbjørn Melhuus før han selv satte inn 5-0. Jubilanten ble byttet ut til velfortjent applaus fra et rekordstort Frognerpublikum. Kveldens høydepunkt kom 12 minutter før slutt, da Lasse Brandal spontant ble omdøpt til Brasse Brandal som følge av en spektakulær scoring. En konsentrasjonssvikt på overtid ga gjestene en redusering, men Lyn sikret med god margin tre viktige poeng, og tabelltopp fra første runde.