Trener(e): Gunnar Halle
Dommer: Petter Toppe
Tilskuere: 1132

Kampreferat

Lyn tok kommandoen fra start og hadde ballen overlegent mest. Det tok tid før det ble de helt store sjansene og skuffende nok tok hjemmelaget ledelsen på sin første sjanse etter en snau halvtime. Fem minutter senere fikk Strømmen en spiller utvist og etter dette handlet det bare om å forsvare seg for hjemmelaget. Det gjorde de godt nok til å gå til pause med ledelse 1-0.

Lyn fortsatte å dominere og skape sjanser etter pause. Hjemmelaget forsvarte seg heltemodig og gjestene var meget ineffektive. Litt etter halvveis i omgangen klarerte Strømmen svakt etter en corner, og Oliver Risser banket inn en meget fortjent utligning. I sluttminuttene jaget Oslolaget et seiersmål, men med manglende dyktighet foran mål og en dag da marginene ikke var med ble det ene poenget igjen på Romerike.

Jon Andre Royrane Strømmen-Lyn 2010. Foto: Lars Opstad.