Trener(e): Gunnar Halle
Dommer: Kai Erik Steen
Tilskuere: 2379

Kampreferat

Kampen åpnet noe famlende for begge lag, men Lyn tilrev seg etterhvert et visst initiativ. Hjemmelaget hadde ballen mest, men det ble ikke skapt mange store sjanser fra noen av lagene. Etter en snau halvtime rotet Lyn det til for seg selv og Nybergsund tok ledelsen 0-1 på straffe. Lyn fortsatte å styre spillet, men det var stadig gjestene som ledet til pause.

Andre omgang fortsatte omtrent som første. Lyn hadde ballen mest, men ingen av lagene skapte mange sjanser. Flest skapte nok allikevel Lyn, og det var en fortjent utligning Gøran van den Burgt satt in et kvarter ut i omgangen. Lyn burde nok ha avgjort denne kampen, men Nybergsund var også svært nære en scoring til. Gjestene burde være mest fornøyd med poenget, mens Lyn kunne glede seg over framgang i spillet fra første serierunde. Gøran van den Burgt ble utvist på overtid. Den viktige midtbanespilleren måtte dermed stå over de to neste kampene til ulempe for Lyns noe tynne stall.

Fredrik Gulbrandsen Lyn-Nybergsund 2010. Foto: Lars Opstad.