Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Ken Henry Johnsen
Tilskuere: 15455

Kampreferat

Begge lag åpnet litt famlende i Bergen uten å skape all verden. Utover i omgangen fikk hjemmelaget etablert et høyt press og tok styringen i kampen. Det var bergenserne som skapte mest offensivt, mens Lyn hadde nok med å forsvare seg. Det fungerte tilfredsstillende da Brann tross noen brukbare sjanser ikke klarte å få uttelling i løpet av de første 45 minuttene.

Hjemmelaget opprettholdt presset i begynnelsen av andre omgang og etter åtte minutter fikk de hull på byllen med et flott skudd fra Erik Huseklepp. Lyn innså nå alvoret og klarte etter hvert å heve laget noe. Både Lucas Pratto og Jo Inge Berget hadde store muligheter til å utligne, men marginene er stadig ikke på Lyns side. Drøyt ti minutter før slutt løsnet det allikevel på en god kontring. Davy Claude Angan spilte ballen til Diego Guastavino som kom fri og scoret sikkert. Lyn så ut til å klare et noe heldig poeng, men bare to minutter senere mislyktes tre Lynspillere i å klarere en ball og Erik Huseklepp kunne stikke alene gjennom og fastsette sluttresultatet til 2-1.

Stanley Chinedu Ihugba i duell med Hassan El FakiriStanley Chinedu Ihugba i duell med Hassan El Fakiri. Foto: Scanpix