Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Espen Berntsen
Tilskuere: 4286

Kampreferat

Ingen av lagene klarte å feste grepet i åpningsminuttene, men det var Lyn som først begynte å skape muligheter. Ikke så store muligheter, men Kim Holmen burde nok ha scoret etter drøye halvtimen. I stedet var det gjestene som tok ledelsen på sin første sjanse etter et frispark hvor Marius Johnsen løp gjennom og nettet. Sluttminuttene av omgangen ble også sjansefattige og de gule og svarte tok med seg 0-1 ledelsen inn i garderoben.

Det ble betydelig mer liv etter hvilen. Begge lag kom til gode sjanser. Lucas Pratto burde utlignet tidlig, og Holmen, Obiefule og Sigurdsson fikk en trippelmulighet etter omtrent 25 minutter. Etter en halvtime av omgangen fikk Lucas Pratto ballen av Jo Inge Berget, forserte inn i feltet og banket ballen over keeper med en herlig avslutning. Lyn jaget seiersmålet i sluttminuttene og skapte tre gode muligheter. Heller ikke denne gang var det godt nok i de avgjørende øyeblikkene og dermed ble det med ett poeng.

Lucas Pratto og Paul Obiefule jubler etter at Pratto utlignet Lillestrøms ledelseLucas Pratto og Paul Obiefule feirer etter at Pratto utlignet. Foto: Scanpix