Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Tom Henning Øvrebø
Tilskuere: 9458

Kampreferat

Lyn skulle for første gang spille seriekamp innendørs i Stabæks nye hall på Fornebu. Begge lag angrep fra start på kunstgresset og skapte målsjanser allerede fra starten av. De blå fikk et visst tak i kampen, men Lyn hadde nær tatt ledelsen da Diego Guastavino skrudde et frispark i stolpen halvveis i omgangen. Omgangen endte målløs, men var på ingen måte kjedelig.

Andre omgang åpnet med et nytt Guastavinofrispark i treverket. Denne gangen var det tverrliggeren som ble stående og riste. Bærumslaget hadde også sine muligheter, men Johan Dahlin var bunnsolid bakerst hos Lyn. Da omtrent en halvtime av andre omgang var spilt hadde Lyn tre store muligheter. Nærmest var Kim Holmen da hans skudd gikk via et Stabækben og i treverket for tredje gang, men ballen ville ikke i mål. Hjemmelaget tok kontrollen igjen mot slutten og Daniel Nannskog hadde nær avgjort på overtid. Dahlin gjorde jobben for vanskelig for ham igjen, og dermed endte det 0-0.