Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Roy Helge Olsen
Tilskuere: 5552

Kampreferat

Første omgang ble en usedvanlig tam affære. Lyn hadde et visst tak om spillet, men sjansene uteble stort sett fra begge lag. Den første halvtimen florerte feilpasningene, og spillet var meget svakt. Plutselig ut av intet tok gjestene ledelsen. Selv om Lyn fikk et par halvsjanser mot slutten av omgangen var det Sandefjord som kunne ta med seg ledelsen inn i garderoben.

Andre omgang åpnet noen hakk bedre. Fredrik Dahm misbrukte en god mulighet og Diego Guastavino fikk testet Espen Bugge Pettersen med et par skudd, men mål ble det ikke. I sluttminuttene la vestfoldingene på til 0-2 og dermed var kampen punktert. Fredrik Dahm fikk kranglet inn et trøstemål på overtid, men den svake kampen endte med borteseier.

Fredrik Dahm i duell med Espen Nystuen under eliteseriekampen mellom Lyn og Sandefjord på Ullevål stadion 2009. Foto: Heiko Junge / Scanpix