Lyns Logoer

Sesonger | Spillere | Kamper | Statistikk | Historie | Damer | Søk

Om LynHistorie.com

LynHistorie.com er en side av supportere for supportere. Hensikten med siden er å ta vare på statistikk og historie tilknyttet Lyn. I første omgang har vi publisert en del statistikk for fotballaget, og denne delen av siden er den som ligger våre hjerter nærmest og vil bli hyppigst oppdatert.

Lyn-kaptein Andreas Morisbak utveksler klubbvimpel med Barcelonas kaptein Callego før det første oppgjøret
Lyn-kaptein Andreas Morisbak utveksler klubbvimpel
med Barcelonas kaptein Callego før det første oppgjøret.
Etter hvert ønsker vi å samle Lyns historie på denne siden gjennom bilder og artikler. Vi ønsker å bygge opp et arkiv som dokumenterer klubbens lange og ærerike tradisjoner på en underholdende og innsiktsfull måte. Vi kommer til å skrive ting etter hva vi er interessert i og i vårt eget tempo, men ønsker på langt sikt å bygge oss opp som den ledende kilden til, og en egen del av, Lyns historie.

Hvis du har meninger eller ønsker om hva vi burde skrive om her vil vi gjerne høre fra deg. Det samme gjelder hvis du kan bidra med tekster eller informasjon vi ikke har her fra før. Vi vil også gjerne vite om eventuelle feil, da vi har et sterkt ønske om å ha mest mulig korrekte opplysninger. Ikke minst er vi interessert i å høre fra deg hvis du kan hjelpe oss med informasjon fra tiden du selv spilte i Lyn.

Vi (Erik Sexe Andersen og Torstein Velvang) som står bak denne siden er to Lynsupportere som har hatt verv eller oppgaver i Lyn og Bastionen. Denne siden er et hobbyprosjekt og oppdateringer vil kunne bære preg av dette. LynHistorie.com er selvfølgelig en uavhengig side.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har en eller annen tilbakemelding. Vi håper du vil ha glede av LynHistorie.com.

Med vennlig hilsen
Erik Sexe Andersen og Torstein Velvang