?Gult kort(2) Bjørn Jønsberg

Trener(e):

Dommer(e):
Kampreferat:
Lyn spilte borte mot Lindøya 2 i Haugerudhallen i dag. Det kunne virke som vertene tok lett på oppgaven og de fikk nok litt bakoversveis da Lyn hadde scoret 2 mål før det hadde gått 10 minutter i 1.periode.

Etterhvert får Lindøya summet seg og setter en scoring før vi går til pause. Stolte Lyn gutter spiller kompakt i forsvar og har til tider meget flott offensivt spill.

2.periode blir veldig lik den forrige. Lyn scorer 2 mål og Lindøya setter ballen i nota en gang før vi på ny tar en velfortjent hvil.

I 3.periode går vertene ut i et sinnsykt tempo, putter to mål og utligner til 4-4 etter bare 2 minutters spill. Gutta i norges peneste drakter bretter opp ermene, kjemper seg tilbake i kampen og scorer 2 mål til. I sluttminuttene tar Lindøya ut sin keeper i håp om i det minste redde 1 poeng. Det hjelper lite og Lyn kunne strekke armene i været etter full tid og juble for en pen 6-4 seier.

I skrivende stund ligger Lyn på 4.plass etter 4.serierunder.

Lyn stilte med 2 rekker hvorav den ene holdt nullen gjennom hele kampen :)

Lyn - Romsås, 27.10.2007 <- Lindøya 2 - Lyn, 10.11.2007 -> Lyn - Sagene 4, 25.11.2007