Børre Mortensen  Ass ?

Trener(e):

Dommer(e):
Kampreferat:

Lyns innebandyhelter vant lørdag sin første seier gjennom tidene ved å slå Romså med hele 9 - 4 i Engebråthallen. Lagene fulgte hverandre tett de to første periodene, og stillingen var 3 - 3 da kun 20 minutter gjenstod.

Nervene lå som ett tjukt lappeteppe i hallen da dommerduoen blåste i gang siste periode, men det var vi som taklet presset best. Innsats, gode bytter og enkelmannsprestasjoner var tungen på vektskålen, og da dommeren blåste for full tid kunne Lyn-spillerne kaste seg i armene på hverandre i euforiske gledesscener.

Dagens bestemann er det vanskelig å kåre, men en liten knapp går til Halvard (bedre kjent som fylla) som steppet inn som keeper da alle vi andre stakk huet i sanden. Uten hans innsats mellom stengene kunne dette fort gått den gale veien, derfor spørs det om ikke fylla må bli påspandert en runde i baren neste gang, som takk for sporty innsats.

Ellers var det mange spillere som viste seg frem fra sin beste side, men referenten velger heller den diplomatiske løsningen og sier ingen nevnt, ingen glemt, og håper alle er fornøyd med det.

Kampfakta
Romsås - Lyn 4 - 9
Tilskuere: 500
BB: Fylla
Kampens mål: Kenneths frekke skudd fra venstresiden som gjorde at vi tok ledelsen i siste periode.

Neste match går mot Lindøya 2 i Haugerudhallen (noen som vet hvilken by det ligger i?) lørdag 10. november klokken 13:00.

Bastionen oppfordres til å møte tidlig for ikke å skape køkaos!

Gratulerer til alle på Lyn for klubbens første seier gjennom tidene.

Kampen - Lyn, 14.10.2007 <- Lyn - Romsås, 27.10.2007 -> Lindøya 2 - Lyn, 10.11.2007