Trener(e): Finn Bredo Olsen
Dommer: Martin Skjevestad
Tilskuere: 1922

Kampreferat

Det ble en flott ramme rundt kampen med nesten 2000 på tribunene og et kreativt tifoarrangement. I tillegg fikk Lyn den best tenkelige starten da Andreas Nielsen ble spilt fri før tre minutter var gått og ga Lyn ledelsen. Da samme mann doblet etter bare 12 minutter var kampen i realiteten avgjort. Lyn dominerte i banespillet mot et lag som selv på 0-2 var fornøyde med å forsvare seg. Det gjorde de til tider også godt, med lavt press og god defensiv organisering. Lyn produserte ikke all verden utover i omgangen og 2-0 stod seg til pause.

Andre omgang fortsatte som den første hadde sluttet. Lyn trillet ball og var overlegne. 20 minutter gikk det før det tredje målet kom, og derfra og inn var det bare et spørsmål om hvor mye det skulle bli. Riktignok hadde gjestene et par muligheter i denne perioden, men Lyn hadde stort sett god kontroll. Lyndominansen og flere bytter gjorde sitt til at sluttminuttene ble suverene, og etter ett mål av debutant Håkon Gjone og to av fjorårets toppscorer Vegard Vinje endte det hele med 6-0. En perfekt start på sesongen!