Trener(e): John Sveinsson
Dommer: George McCabe
Tilskuere: 19086

Kampreferat

Tyskerne åpnet i et forrykende tempo og tok  ledelsen med 0-1 før 20 minutter var spilt. Jan Berg slo tilbake etter halvtimen etter at Ole Stavrum kom seg gjennom et nølende tysk forsvar. Bare minutter senere kobinerte hans Nylund og Jan Eriksen, Finn Seemann fikk ballen tok den med til dødlinja og la nydelig inn til Ole "Dukkopp" Stavrum som ga Lyn 2-1. Et meget sterkt resultat som holdt helt til pause.

"Julle" Berg hadde nær gitt Lyn det tredje målet på et godt skudd like etter pause. Etter dette ble det mye Borussia Dortmund. Den hurtige vingen Gerd Cyliax bommet på straffespark, men etter 60 minutter kom utligningen ved Alfred Schmidt. Reinhold Wosab ga gjestene ledelsen etter en dribleserie og et godt skudd, og da så ikke Lyn ut til å skulle komme tilbake. Jan Eriksen hadde riktignok en god sjanse, men det var laget fra Dortmund som fikk også kampens siste scoring.

Lyn leverte en god innsats og kunne absolutt være fornøyd med prestasjonen. Jan Rodvang, Tore hansen og Arild Gulden utmerket seg i denne kampen, men klart best hos Lyn var Finn Seemann.