Trener(e): Henning Berg
Dommer: Raymond Park Lyseng
Tilskuere: 703

Kampreferat

Lyn åpnet famlende på Fetsund og vertene tok ledelsen etter bare ni minutter. Deretter leverte Lyn svakt forsvarsspill og Soko måtte ut med skade. Det så mørkt ut etter en halv omgang. Så løsnet det! Dobbelt Edushow med en nydelig lobb over keeper på det andre og Lyn ledet. Derfra og inn så gjestene seg aldri tilbake og hadde 5-1 allerede til pause.

Andre omgang ble et eneste stormløp mot Fets mål, men det så lenge ut til å bli med Stefans straffescoring. Så de siste 10 minuttene løsnet det. To mål av Almeyda og to mål av Espen Hoff. 8-1 målet til Almeyda er noe av det peneste jeg har sett i en Lyn-kamp. Veggspill i lufta med Magnus Powell og skudd i stanga. Ballen tilbake til Almeyda, nytt veggspill i lufta og volleyskudd i krysset. 10-1 og tosifret for første gang på mange, mange år.