Trener(e): John Sveinsson
Dommer: Johan Riseth
Tilskuere: 14700

Kampreferat

Lyn vartet opp med festfotball i denne kampen og fikk skryt fra så vel presse som dommeren etter kampen. En småsyk(!) Hans Nylund dominerte på midtbanen sammen med Tore Hansen, og med et sprudlende angrep og bunnsolid forsvar var det aldri tvil om hvor poengene ville ende.

Finn Seemann åpnet ballet med et frispark etter bare ett minutt. Han doblet ledelsen etter 10 og Roald Muggerud lagde 3-0 etter 20 minutter. Den første halvtimen vartet Lyn opp med fantastisk fotball.

Det dabbet noe mer av for Oslo-laget utover i kampen, men allikevel ble det tre mål til og en imponerende 6-0 seier.

Ved siden av den nevnte midtbanen var Finn Seemann Lyns beste i denne oppvisningen.