Trener(e): Finn Bredo Olsen
Dommer: Shkodran Dinaj
Tilskuere: 250

Kampreferat

Fossum overrasket Lyn ved faktisk å angripe fra start, noe som har vært svært sjelden at noen hart forsøkt denne sesongen. Hjemmelaget skapte også flere sjanser, og det var ikke ufortjent at de tok en tidlig ledelse. Lyn kom tilbake og trengte færre sjanser enn vertene før Lasse Brandal utlignet etter en corner. Midtveis i omgangen tok Lyn ledelsen da Rene Reyes jaget, og sikkert satte inn, en retur fra keeper etter et godt skudd. Et snaut kvarter senere utlignet Fossum igjen da en Lynspiller uheldig sleivet en klarering i eget nett. Det lå an til en tett og jevn kamp, men Fossum ble redusert til ti mann bare minutter før hvilen etter at en av hjemmelagets angripere gikk stygt i duell med Lynkeeper Thomas Sandsør.

Etter hvilen utnyttet Lyn at de er avdelingens best trente lag og det faktum at de hadde en spiller mer på banen. Torbjørn Melhuus scoret 2-3 målet fire minutter inn i omgangen etter et meget godt innlegg fra debutant Morten Bjørnskau Johannesen. Lasse Brandal økte ledelsen ytterligere  før Torbjørn Melhuus scoret sitt andre og Lyns femte etter fint samspill med Ola Sætherbakken. Kveldens siste Lynmål kom fra enda en debutant, Feryad Nemazi, og dermed endte det 2-6, og Lyn har fortsatt full pott etter 14 spilte kamper.