Trener(e): Gunnar Halle
Dommer: Ole-Alexander Bustgaard Valen
Tilskuere: 1000

Kampreferat

Sagene tok vel imot til lokaloppgjør på Voldsløkka. Lyn fikk en god start da Daniel Chima fikk flikket et godt innlegg fra Fredrik Gulbrandsen bakover i feltet hvor Rocky Lekaj enkelt kunne score sitt første Lynmål. Scoringen dempet nok hjemmelagets håp om en liten cupsmell, men de kjempet og var ikke langt unna utligning et par ganger før pause. kampen kunne fort vært avgjort tidlig da hjemmelagets keeper meide ned Fredrik gulbrandsen på vei gjennom, men dommeren lot merkelig nok det hele passere. Lyn så likevel ut til å ha ganske god kontroll uten å levere sitt aller beste og holdt ledelsen ut omgangen.

Andre omgang fikk også en tidlig scoring. Tom Sadeh spilte en pasning til Fredrik Gulbrandsen som nydelig vendte av forsvareren og banket ballen i mål fra 10-15 meter. Lyn kontrollerte kampen og hjemmelagets keeper måtte hente fram flere gode redninger for å unngå ytterligere Lynscoringer. På overtid ble sluttresultatet fastsatt da Rocky Lekaj forserte innover Sagenes banehalvdel og scoret med et velplassert skudd omtrent fra 16-meteren. En hyggelig cupkveld med et fortjent Lynavansement.

Daniel Chima Sagene-Lyn-2010. Foto: Lars Opstad