Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Dag Vidar Hafsås
Tilskuere: 3844

Kampreferat

Begge lagene var ute etter sin første seier for året, men ingen var villige til å ta store sjanser i åpningen. Første del av kampen ble mye stillingskrig, men det var hjemmelaget som skapte det lille som var. Lyn var allikevel nærmest ledelse før hvilen. Diego Guastavino driblet seg først til en god skuddposisjon, men skjøt ganske rett på keeper, før han plasserte et frispark nær vinkelen, som en god Londak hos Glimt reddet mesterlig.

Lyn fikk en strålende start på andre omgang da Jo Inge Berget snappet opp en keeperretur like utenfor seksten og lobbet ballen elegant inn til ledelse. 10 minutter senere spilte Paul Obiefule Erling Knudtzon fri på 16-meteren. Lysluggen var iskald, og valgte en delikat lobb også han slik at Lyn ledet 2-0. Lyn hadde god kontroll på vertene og fortsatte å produsere noen sjanser fram til sluttminuttene. Da kom Bodø/Glimt til et par gode muligheter, men seieren var i realiteten aldri truet.

Jo Inge Berget og Glimts Willis Forko i eliteseriekampen mellom Bodø-Glimt og Lyn på Aspmyra 2009. Foto: Anders Vanderloock SCANPIX.jpg