Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Per Ivar Staberg
Tilskuere: 3495

Kampreferat

Humpete underlag og rekordtidlig seriestart satte sitt tydelige preg på begge lagene i første omgang. Feilpasningene florerte og det var langt mellom målsjansene. Ingen av lagene klarte å feste noe skikkelig grep om kampen, men gjestene lå kanskje litt over på større innsats i første halvdel.

Etter 47 minutter kom dagens høydepunkt. Et godt utført kontringsangrep av Molde endte med en kontant heading fra kort hold, og det skulle vise seg å holde til tre poeng. Lyn måtte framover, men klarte ikke annet enn å åpne noen flere rom bakover. Mot en bedre motstander kunne det blitt riktig stygt, men Molde så ut til å synes at det var nok med det ene målet. Sjansestatistikken endte vel 1-2 eller 1-3 og Lyn må ta seg kraftig sammen til fortsettelsen. Midtstopperne får godkjent som de eneste.

Lyns startellever i eliteseriekampen i fotball mellom Lyn og Molde på Ullevaal stadion Foto: Erlend Aas, SCANPIX