Lyn - HamKam 2 - 2(1 - 1)

Ullevaal stadion, Lørdag 14.05.1955 (Landsdelsserien Østland/Nordre)

Lagoppstilling

NB! Bare 4 spiller(e) er registrert i lagoppstillingen!
Sitter du på informasjon om kampen og vil hjelpe? Ta kontakt med erik alfakrøll lynfotball.net

Kampreferat

Lyn tok ledelsen på Ullevaal stadion lørdag, men Ham.kam utlignet i slutten av 1. omgang. Lyn øket så til 2-1, men i aller siste minutt brakte ytre høyre balanse balanse i stillingen med et skudd via en Lyn-back. Lyn hadde flest chanser og også mest av spillet, men løperrekken misbrukte chansene. Det er ganske karakteristisk at det var en winghalf som scoret Oslo-klubbens annet mål. Marlow Braathen ropte av veien og dundret på direkten en ball i nettet. Willy Buer var den som spolerte de fleste chansene denne gangen. Melvin Ludvigsen som scoret Ham.kam.s første mål, hadde best tempo på laget - da sammen med Frank Hansen. Ellers var laget ujevnt og for tregt. Lyn brukte Thor Hernes som centerhalf, og han fylte jo plassen, men fikk ikke utfolde seg som han gjør på Lyn-laget ellers. Braathen og Hornmoen klarte seg bra. Lyns posisjon er nu temmelig sikker. Nu må det vel være opportunt å slippe juniorene til?

Johan Bjørndal, Haga, var dommer. En håndfull tilskuere hadde det kjølig på tribunen.

Kampreferat fra Aftenposten 16. mai 1955 av signaturen Am.