Trener(e): Henning Berg
Dommer: Svein-Erik Edvartsen
Tilskuere: 7334

Kampreferat

For en åpning på kampen! Lyn fikk en tidlig sjanse hvor Kim Holmen spilte til Espen Hoff som bommet. Hjemmelaget svarte umiddelbart og Olivier Occean headet inn 1-0. Kanarifuglenes keeper slet med det svært glatte underlaget og ga bort utligningen minuttet senere, før Espen Hoff sendte Lyn i ledelsen med sitt andre, et nydelig frispark. Lyn fortsatte presset og skapte flere sjanser. Lillestrøm kom mer inn i det mot slutten av omgangen, men ledelsen kunne fort vært større.

Lyn styrte også begynnelsen av andre omgang og skapte store sjanser, men var ineffektive. Etterhvert flyttet Lillestrøm opp folk, men Lyn var farlige på flere kontringer. Mot slutten var Lillestrøm farligere og de siste åtte minuttene ble det tre scoringer, to til hjemmelaget og en til Lyn, men alle tre ble annullert. En underholdende og spennende kamp på et utrolig sleipt underlag i øsende regnvær, og tre fullt fortjente poeng til Lyn.