Trener(e): Brede Borgen
Dommer: Kjell Bruun
Tilskuere: 2500

Kampreferat

Lyn åpnet kampen forsiktig, men kom skikkelig i gang etter at Bjørn Hornmoen ga laget ledelsen. Samme mann markerte seg med flere lure pasninger og skal ha sin del av æren for Jan Bergs 2-0 mål fem minutter før pause.

I andre omgang dominerte Lyn, men fikk ikke pasningsspillet helt til å sitte. Arild Gulden fastsatte sluttresultatet drøyt midtveis i omgangen. Mot slutten ble kampen litt amper med flere stygge etterslengere. Dette må dommerens svake kampledelse ta noe av ansvaret for.

Bjørn Hornmoen og Alf Bråthen vikarierte som midtspiss og keeper og gjorde et solid inntrykk. Andreas Morisbak var fjellstø som senterhalf.