Lyn - Sandefjord 4 - 1

02.10.1960 (Landsdelsserien Østland/Nordre)

Lagoppstilling

NB! Bare 10 spiller(e) er registrert i lagoppstillingen!
Sitter du på informasjon om kampen og vil hjelpe? Ta kontakt med erik alfakrøll lynfotball.net

Kampreferat

Lyn vant en meget fortjent seier mot Sandefjord. Angrepsrekka spilte godt, og da særlig venstresiden. Det at Thorbjørn Svenssen gikk ut med skade tidlig gjorde nok jobben enklere, men det var like fullt høy klasse over Lyns spill i perioder. Bortelaget tok ledelsen tidlig, men Lyn snudde det og da Axel Berg satte inn 3-1 like før pause var kampen i realiteten avgjort.

Lyn fortsatte å produsere en rekke sjanser i andre omgang, og særlig Jan Eriksen var svært nære ved flere anledninger. En omskolert Kjell Saga viste at han mangler litt på avslutningsferdighetene til å spille i angrepsrekka, men fikk gleden av å sette inn dagens siste mål. En trygg seier, som burde vært enda større.