Trener(e): Brede Borgen
Dommer: Rolf Hansen
Tilskuere: 9343

Kampreferat

Skeid åpnet kampen med storspill mot et nærmest paralysert Lynlag. 1-0 ledelsen var det ikke noe å si på, den kunne fort vært større. Så i Skeids beste periode slo Lyn tilbake. Målscorer ble registrert som Sveinung Aarnseth, men ballen var innom et par Skeidspillere på veien. Etter dette kom Lyn mye mer med, og uavgjort til pause var et rimelig resultat.

Hjemmelaget sjokkåpnet i andre omgang, og så ut til å skulle starte som den første. Da begynte Axel Berg å ta tak på venstresiden med flotte forseringer. God hjelp der framme fikk han av Sveinung Aarnseth og Jan Eriksen. Midtveis i omgangen fikk Berg uttelling og utlignet til 2-2 noe som stod seg til slutt. Andreas Morisbak og Kjell Saga var Lyns beste.