Trener(e): Brede Borgen
Dommer: Hans Granlund
Tilskuere: 1391

Kampreferat

Lyn kjørte fullstendig over et allerede resignert Greåker i første omgang og kunne gå til hvilen med hele 4-0. Jan Eriksen spilte for første gang siden vårsesongen og takket for tilliten med to mål og godt spill i starten. Jan Berg åpnet også friskt, men falt noe av etterhvert. Arild Gulden og Kjell Saga var meget offensive, noe som ga store rom i forsvaret da gjestene kom mer med.

Det store overtaket i første halvdel ble borte etter hvilen og Greåker kunne styre i lange perioder. Jobben var allikevel gjort unna i første omgang og det var ingen tvil om hvor poengene skulle ende. Andreas Morisbak og Alf Bråthen var gode på hjemmelaget.