Lyns Logoer

Hjem Lynhistorie | Hjem Lyninnebandy.net arkivside

Frelsesarmeen - Lyn 4 - 5

Bjølsenhallen match, 19.01.2008 (4 div. avd. A)

Lagoppstilling

Bjørn Jønsberg
Kim Vegar Thune
Torstein Velvang
Geir Schei
Kenneth Arvesen
Halvard Hagelund
Pål Kinder
Lars Petter Windelstad Kjos
Andreas Fyri
Børre Mortensen
Fredrik Næss
Erik Wolleng
Lars Erik Skårås
Knut Røse
Mikael Larsson
Joachim Westher Andersen
Thomas Høglund
 

Frelsesarmeen

   

Lyn

  3Gult kort(2) Andreas Fyri
  15Ass Lars Petter Windelstad Kjos
  15Mål Kenneth Arvesen
  17Ass Kim Vegar Thune
  17Mål Knut Røse
  39Ass Mikael Larsson
  39Mål Torstein Velvang
  41Ass Mikael Larsson
  41Mål Torstein Velvang
  45Mål Mikael Larsson
  47Gult kort(2) Børre Mortensen
  53Gult kort(2) Pål Kinder

Trener(e):

Dommer(e):
Kampreferat:
Da frelseren var i Bjølsenhallen

Lyn innebandys første seriekamp gjennom tidene ble spilt mot nettopp Frelsesarmeen, og det er kanskje den viktigste kampen vi noensinne har spilt. Da fikk vi en leksjon i hvordan innebandy skal spilles, og da dommerne blåste for full tid stod det 1 - 15 i målprotokollen.

Etter denne kampen ble det gjort en del grep, og noen nye ansikter ble hentet inn, og på lørdag viste vi at vi har tatt syvmilssteg i riktig retning. Seieren over de hellige krigerne fra armeen er like betydningsfull som klubbens første seier noensinne (over Romsås), og viser at vi skal være med å kjempe om opprykk helt til døren.

Kampen på lørdag åpnet veldig nervøst, og av en eller annen grunn hadde vi en voldsom respekt for frelserne. Derfor var det ingen stor bombe da de scoret allerede etter et par minutter.

Heldigvis viste vi ingen svakhetstegn, selv om vi ble liggende under, og malte videre på. Dette betalte seg da Kenneth utliknet fire minutter før perioden var slutt, og da Knut dundret ballen i mål to minutter etter, kunne vi gå til pause med ledelse 2 - 1.

I andre periode slapp vi oss ned et hakk, og Frelsesarmeen tok over kampen. Vi ble hengende etter, og de fikk stort sett gjøre som de ville. Dette resulterte i to kjappe mål, og plutselig var de tilbake i førersetet igjen.

Torstein "the rabbit" Velvang, som virkelig har prikket inn formen, nektet å la armeen gå til pause med ledelse, og med ett velfortjent skudd utliknet han med kun sekunder igjen av perioden.

Tredje og siste periode ble et drama uten sidestykke, for ingen kunne forutse det som skulle skje. Vi scoret to kjappe mål ved Torstein og Micke, og på 5 - 3 til oss var det fortsatt lang tid igjen av kampen. Vi la oss bakpå og armeen kom mot målet vårt med alt de hadde. Det var da heller ikke ufortjent da de reduserte, og med fem minutter igjen av kampen ble det rotterace mot vårt mål.

Da det klokken vise 59.52 fikk armeen frislag rett utefor målgården. Armeen oppfattet at dommeren ga klarsignal til å ta frislaget og ballen suste i mål til stor glede for spillerne på armeen, men de oppdaget fort at dommeren hadde annulert målet. Frislaget ble tatt igjen, og denne gangen misset de, og tiden ebbet ut.

Lyn vant og spillerne på laget kastet seg rundt halsen på hverandre.

Om så for en liten stund er Lyn på tabelltoppen for første gang, selv om armeen har en kamp mindre spilt.

Dagens kuriositet heter intet mindre enn Børre Mortensen. Denne herlig mannen klarte kunststykket å tryne så det suste etter to ganger på rad da han skulle bytte. Lyn innebandy har nå formelt søkt bandyforbundet om ikke vantene kan senkes med ti cm slik at Børre kommer seg over.

Fakta
Frelsesarmeen - Lyn 4 - 5
Perideresultat: 1 - 2, 2 - 1, 1 - 2.
Tilskuere: Ca. 50
BB: Alle gutta
Dagens elegant: Børre Mortensen
Dagens mål: Mickes skudd

Vi takker sekretariat, dommere og ikke minst våre fantastiske supportere for kampen.

Vi ønsker også Frelsesareen lykke til videre i 2008.



Lyn - Hare, 12.01.2008 <- Frelsesarmeen - Lyn, 19.01.2008 -> Lyn - Lindøya 2, 26.01.2008