57Gult kort(2) Kenneth Arvesen

Trener(e):

Dommer(e):
Kampreferat:
Lyns innebandyhelter reiste i går til østkanten proppfulle av selvtillitt etter mange gode kamper, og mye bra spill, men kanskje var det selvgodheten som tok rotta på oss mot Hare? Til syvende og sist var det faktisk Hare som hadde fortjent begge poengene, selv om vi ledet 8 - 5 til det gjenstod syv minutter av kampen. For hadde det ikke vært for Bjørns fantomredning på 8 - 8 hadde gutta fra østkanten vunnet kampen, og det fortjent.

Kampen begynte akkurat som vi hadde håpet, og på stillingen 3 - 1 til oss etter fem minutter var det helt sikkert flere enn undertegnede som tenkte at dette kom til å bli grei skuring. Vel, det skulle vi aldri gjort, for ved alle andledninger i kampen hvor vi ledet, kom Hare tilbake. Hjemmelaget viste imponerende moral når de lå under, i skarp kontrast til oss, som må lære oss at en ledelse i innebandy fort blir tatt igjen hvis man slapper av litt.

Viktigst av alt, selv om vi ikke vant kampen i går, så må vi ikke henge med huet. Vi er ett nyoppstartet lag, som er taktisk like skolerte som drillos irak, og med mange nye fjes som skal spille sammen. At vi ikke presterer like jevnt som Bjørndalen hver helg for så være, og vi må også huske på at vi ikke tapte kampen, men faktisk fikk med oss ett poeng.

En stor takk til ett velkjempende Hare for kampen, og en god dommerduo. Dommerne får mye pepper, særlig i 5. divisjon, men de siste kampene har vi hatt eksemplariske dommere, så vel blåst.

Igjen tar jeg meg friheten til å komme med noen høyst personlige betraktninger:

Ukens kåringer
BB: Andreas
Dagens frekkeste: Frislaget til micke som gikk rett i mål
Dagens munnhuggeri: Jokke som ikke hørte at Volleng ville bytte
Tidenes skremselstriks: Bjørn droppet dusjen før kampen, gud hjelpe meg.
Dagens ånde: Gerry, som ikke var ferdig med julebordet
Dagens to-minutter: Kenneth, som bestemte seg for å heade ballen med ett minutt igjen
Dagens overraskelse: Hare

Neste match er førstkommende lørdag klokken 15:30 i Kringsjåhallen mor Bjølsen.

P.s Da det ikke er nevmt noen steder tar jeg med meg at vi i kampen før Hare slo Ribbungene med 9 - 5.

Ribbungene - Lyn, 01.12.2007 <- Hare - Lyn, 08.12.2007 -> Lyn - Kampen, 05.01.2008