Trener(e): Mikael Larsson - Jens Løvsater

Dommer(e): Tommy Kristiansen - Paul Daniel Johansen
Kampreferat:

Årsbeste da Lyn slo Løkka

Kampen åpnet på best mulig måte for Lyn, og allerde etter 11 sekunder hadde LP gitt Lyn ledelsen.

- Jeg vant droppen, passet til Heimerback og avsluttet med et skudd i mål, sa LP ubeskjedent i sekundene etterpå.

19 sekunder senere satte Velvang ballen trygt i kassa, dermed var det 2 - 0 før halvminuttet var spilt.

- Ikke søren om LP skal komme foran meg i poengligaen, tordnet Velvang etter kampen.

Så bestemte Lyns svenske trio seg for å punktere kampen. Tre mål fordelt på Micke, Jens og Heimer i løpet av to minutter, og kampen var i realiteten punktert.

Micke skyter

I andre periode kom Løkka bedre med, men vi fortsatte å beholde ballen i laget, og spille med høy intensitet, noe som gjorde at våre motstandere sjeldent kom til skudd. Det lille som kom ble ryddet bra unna av keeper-reserve Vegard Dahl, som stod en nesten prikkfri kamp.

To mål til av Velvang og LP i andre periode, og vi gikk til pause med 7 - 1.

Tredje periode ble rar fordi Løkka ble slitne og småsure, noe som resulterte i mange utvisninger og veldig mye spill på deres banehalvdel (tredjerekken fikk spille 70 sekunder - ja jeg er sjukt bitter).

Overtallsrekken fikk god matchtrening, og overtallet resulterte i tre gode mål, alle på fine skudd. Micke banket inn to, Jens ett, og på tampen av kampen var Torre sist på ballen i kampens fineste angrep der ballen gikk som en prosjektil mellom Løkka-spillerne.

Alt i alt var dette årsbeste av oss mot et lag som ble veldig usikre, da vi presset dem høyt.

Vi takker to glimrende dommere og Løkka for kampen.

Fakta
Lyn - Løkka 11 - 1 (5 - 1), (3 - 0), (3 - 0).
Utvisninger: Lyn LP (09:15, 51:31), Løkka (mange)
Tilskuere: 7

Så litt kåringer og snadder på tampen.

Dagens Lyn-gutt: Andreas Heimerback
Dagens sporty: Vegard Dahl
Dagens hull på byllen: Christian "Torre" Hermansen
Dagens kløne: Knut Røse tryna fire ganger, tre av gangene etter at familen kom på besøk. Kudos!
Dagens nesten: Undertegnede skal votere om større mål på innebandytinget i mars. F... i h......
Dagens gåll: Alle
Dagens dømming: Dommerne fikk en vrien utfordring mot slutten av tredje periode da en Lyn-spiller og en Løkka-spiller forsvant over vantet i en tøff duell, men etter en liten diskusjon bestemte de seg for å la det gå. Dette var fingerspitzgefulh på sitt beste. Meget bra., og er det andre dommere som leser dette så har dere mye å lærr av disse to gutta. Begge fra Dverg!
Dagens kommentar: Er det norsk elektronikk? Heimer om klokken og måltavlen, i et desperat forsøk på å gi Sverige et teknisk løft etter Gripen-suksessen.