Trener(e): Mikael Larsson - Jens Løvsater

Dommer(e): Tomas Trogstad - Jørgen Rasch
Kampreferat:

- Sjukt deilig å vinne

- En veldig bra kamp av oss, og viktig med vår første seier i år, sa trener Micke etter kampen, før han fremhevet kampens beste spiller.

- Bjørn Jønsberg var veldig bra i dag, og holder oss inne i kampen, var skussmålet fra den sindige svensken.

Kampen begynte på verst tenkelige måte for Lyn, da Bestum tok ledelsen allerede etter to minutter. Igjen fikk deres center stå helt alene i målgården, noe som skyldtes en åpenbar mangel på kommunikasjon.

Åtte minutter senere åpnet Erik Wolleng scorings-kontoen etter et frekt skudd som lurte alt og alle, og Lyn var ajour.

Lyn Innebandy mot Bestum 2

Bestum fikk igjen en ny billig scoring etter markeringssvikt og kunne gå til pause med ledelse 2-1. I pausen ble problemet med markeringene defensivt adressert klart og tydelig, og resten av kampen var samtlige spillere langt mer skjerpet.

Andre periode ble da også vunnet 1 - 0, etter Torres (ikke til forveksling den langt mindre kjente Torres som spiller på et annet lag fra en ubetydelig by i England) frekke skudd i krysset. Andrerekken hadde igjen sørget for balanse i regnskapet og det kokte i Bjølsen-hallen.

Tredje og siste periode ble et nervedrama uten sidestykke, og begge lagene følte på hverandre. Kenneth Arvesen fikk plantet ballen tidlig i mål, men så kom utlikningen fra Bestum før man hadde rukket å juble.

Kampen ble avgjort i løpet av tre magiske minutter da svenskene hadde fått nok av norsk sjansesløseri, og hadde bestemt seg for å ta affære. Heimerback var servitør til Jens som enkelt kunne score det første, før han selv fikk muligheten.

Torre og Heimer spiller ut Bestum

Tre minutter etter var det Micke som spilte rollen som hovmester, og Heimer som fikk æren av å sette ballen i nota. Seieren var i boks. Trodde vi!

Men Bestum svarte med to minutter igjen på klokken, og de siste minuttene ble det mye paniske klareringer før Lyn endelig kunne strekke armene i været for tre kjærkomne poeng.

Alle spillerne på laget har en stor del av æren for poengene, men i klassisk Lyn-stil kårer vil allikevel noen vinnere.

Takk for kampen til Bestum og til dommerne, og lykke til videre i sesongen.

Dagens Lyn-gutt: Keeper Jønsberg leverer en meget god kamp
Dagens dribleraid: Jens leker Lionel Messi i eget forsvar noe som sjeldent lønner seg.
Dagens bråkebøtte: Velvangs humør gikk like fort opp og ned som en premenstruell dame på ecstasy
Dagens kommentar: - Dere må passe på meg hvis jeg blir sløv og glemmer hva jeg skal gjøre. Kim Vegard var ærlig nok til å kalle en spade for en spade.
Dagens motspiller: Nr 28 på Bestum hadde tydeligvis ikke dagen og brukte all enerigi på å klage på dommeren, motspillerne og medspillerne, og pådro seg en to-minutter med tre minutter igjen å spille. Thanks!

Lyns neste kamp er 2. november klokken 17:00 borte mot Kampen i Jordalhallen.

Kampfakta 4. divisjon avdeling A.
Bestum 2 - Lyn 4 - 5 (2 - 1) (0 - 1) (2 - 3)
Sted: Bjølsenhallen
Tilskuere: 2
Mål: Wolleng (10), Hermansen (34), Arvesen (41), Løvsaeter (54), Heimerback (57).
Utvisninger: Larsson (31), Heimerback (38)

Kampfakta Lyn - Bestum 2

Skrevet av: Joachim Westher Andersen, 20.10.2008

Dverg 2 - Lyn, 05.10.2008 <- Lyn - Bestum 2, 19.10.2008 -> Kampen - Lyn, 02.11.2008